dilluns, 30 de setembre del 2013

2. Comencem

Dijous al matí.
Emocionats, neguitosos, encuriosits... ens trobem a la Delegació d'Infància de la Generalitat a Girona. Allà faríem els tràmits necessaris i recollirem a la personeta que compartirà amb nosaltres un tros del camí.

Els nens de casa ens hi volien acompanyar, emocionats amb la novetat. Tots teníem ganes de veure-li la carona!Va arribar en silenci, adormida. 
Una preciositat de nena de tres dies de vida.
La duia una educadora, que ens va explicar una mica com havia estat el camí des de l'hospital fins allà on érem, amb el cotxe. I ens va entregar també un petit informe de l'hospital. Això i poc més és tot el que vam saber dels seus orígens.

Es fa difícil descriure, ara que ja han passat alguns dies, tot el que vam sentir en aquell moment. 
Recordo sobretot una mena de pressa per tocar-la, per olorar-la... per donar-li la benvinguda a la seva vida i a la nostra.

Amb tanta delicadesa com vaig saber, la vaig col·locar a la motxilla portanadons, i ella, ben adormida s'hi va acomodar suaument. Ja podíem marxar, ja que els papers estaven en ordre, i tot el que calia parlar també estava dit.

Seguirem en contacte amb la Fundació, que ens aniran acompanyant de prop, amb una tècnica de referència per a qualsevol dubte o cosa que pugui passar. No hem de perdre de vista que nosaltres tenim la guarda d'aquesta nena, que la custòdia ara mateix és de la Generalitat.

Començava, ara si l'aventura de l'acolliment!
I.