dijous, 29 de maig del 2014

32. la trucada

...i fa dies, la trucada que anunciava grans canvis i moltes novetats.
Els pares de la M. ja arribaven, ja faltava poc.

De seguida un pla de reunions i preparacions, algunes coses a tenir en compte i sobretot... que això passava molt aviat! quin vertigen!

primer de tot una reunió a casa, amb la persona que ens ha fet el seguiment tot el temps, per parlar bé de com aniria tot, i també per agrair als nostres fills tot el que han fet -i a vegades deixat de fer- pel fet de tenir la M. a casa. Creiem que ha estat un dels millors moments viscuts des de la part més tècnica de la història, el reoneixement que han fet als nois és tot un regal.

i dos dies després, primera trobada.
La M. trobaria els seus nous pares!

O millor dit, es RE-trobaria... perquè la màgia de la vida ha fet que la mare acollidora i la mare adoptiva ja haguéssim parlat, fa mesos de les nostres vides i les nostres il·lusions. Com dos ocellets que es creuen pel cel, ens havíem trobat, ja!

Ara si que costarà estar tristos pel comiat, si resulta que es quedarà a viure ben aprop!!

i això era ahir.
...els protocols i formes insitucionals a vegades són una mica rares, vist des de fora... però vam mirar d'agilitzar-ho..., vam repassar bé el pla, i el que caldria fer els propers dies, i només volíem tots que arribés aviat el gran moment.

Diria que a tots ens passava alguna cosa semblant: plens d'emoció, tots amb cara de sorpresa i neguit... la M. ben empolainada... i per fi, ens vam poder quedar nosaltres cinc tots sols, gaudint de la trobada. Les tècniques discretament van sortir, amb cara de satisfacció.

Després la resta de dia, també junts, emocionats i plens de coses per explicar-nos sobre la M, sobre com li agrada fer allò i això, sobre les nostra vida amb ella i la seva esperant-la també a ella... connectant.

La M. està radiant, contenta, riallera, xerraire... fa gust veure-la tan relaxada als braços amorosos que l'han esperat tant temps.
Els va rebre amb un somriure i una tombarella... i encara somriu.