dijous, 29 de maig del 2014

32. poc a poc... els fils

el primer de cada cosa a la vida sempre és especial... el primer bolquer, el primer biberó, les primeres farinetes, el primer paaseig i la primera vegada que s'adorm als braços, la primera foto...

...veure com mica a mica el "nostre" fil s'allarga i ells comencen a apropar el seu és una experiència que no s'oblida. amor incondicional en estat pur.  amor que floreix pètal a pètal.


només em ve al cap la llegenda del fil vermell. I quina col·lecció de fils que té la M!!






Un fil vermell invisible connecta aquells que estan destinats a trobar-se, tot i el pas del temps, del lloc i de les circumstàncies. El fil vermell pot tensar-se o embolicar-se però mai no podrà trencar-se.
A la lluna hi habita un senyor vellet, amb tants anys que l'anomenen l’avi de la lluna. L’avi vigila el món des de casa seva i la seva feina és lligar un fil vermell al canell de tot nou nat. Un fil vermell amb moltes terminacions esfilaguersades cada una de les quals anirà lligat al canell de les persones destinades a trobar-se amb el nou ésser al llarg de tota la seva vida. El fil vermell podrà estirar-se, embolicar-se, lligar-se però mai no es trencarà, perquè el fil vermell és el destí escrit de cada persona.